Miercuri, 25 Iulie 2018 19:21

Cursuri de Dans Pentru Nunta - 3 Sud Este - Stele

Written by 
Rate this item
(2 votes)

Cu un istoric impresionant de peste doua secole de activitate, cu peste opt sute de mii de albume vandute, cu zeci de hituri lansate care au reprezentat baza si un rol important in evolutia muzicii in Romania, cu numeroase premii si recorduri pentru piata muzicala romaneasca, cu sute de concerte in tara si in strainatate, aparitii radio si TV, cei trei baieti din cea mai veche trupa romaneasca, supranumiti si “Regii muzicii dance” reusesc la peste doua secole de existenta sa mentina totul neschimbat in ierarhia muzicii autohtone si evident in inimile noastre. O fi ceva normal ca succesul sa ramana nealterat timp de peste 20 de ani? Sau Regii au gasit formula alchimica a succesului?

Oricum ar fi acest intro nu are rol de ghicitoare ci de raspuns evident, asadar Dans Pentru Nunta prin sectiunea Sugestii Melodii de Dans Pentru Nunta va trimite printre "stele", bineinteles in pasi de vals! Vinovati pentru propulsie, clar, 3 Sud-Est!

Sugestie - Melodii de Dans Pentru Nunta - 3 Sud Est - Stele

Pentru mai multe sugestii de melodii pentru nunta va sugeram sa vizitati sectiunea Sugestii Dansul Mirilor a site-ului nostru.

Pentru inscrieri la Cursuri de Dans Pentru Nunta va stam la dispozitie la numarul de telefon 0723686413 sau accesand sectiunea Contact a site-ului nostru.

Read 253 times Last modified on Miercuri, 25 Iulie 2018 19:42
Login to post comments
Joomla Extensions