Paso Doble

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Provine din Spania, simbolizand lupta cu taurul. Miscarile executate de dansator sunt simbolice, foarte expresive, asemanatoare cu cele ale toreadorului in arena, partenera reprezentand capa, miscarile ei sugerand unduirile acesteia in mana toreadorului

Paso doble este unul din multele dansuri spaniole traditionale care sunt associate cu diferite aspecte ale vietii speniole. In acest dans partenerul este mult mai mult in centrul atentiei. Elementul de legatura intre corida si muzica acestui dans, este dat mai ales de caracteristica muzicii de mars folosita la inceputul coridei.

Paso Doble s-a dezvoltat pe baza miscarilor matadorului in timpul coridelor. In acest dans partenerul este mult mai mult in centrul atentiei, partenerei revenindu-i rolul capei.

Nu există foarte multe informaţii legate de istoria acestui dans, iar despre originea lui se pot face doar supozitii. Un lucru este insa cert: conţine pasi simpli, de mars.

Dans Latino - Invata sa dansezi Paso Doble cu Dans Pentru Nunta! Va stam la dispozitie la numarul de telefon 0723.686.413 sau completand formularul din sectiunea CONTACT a site-ului Dans Pentru Nunta!

Pentru demo apasa "Play"!

Joomla Extensions