Cateva cuvinte despre noi

DANS PENTRU NUNTA! CURSURI DE DANS! CURS DANS NUNTA!
SCOALA DE DANS! LECTII DE DANS!

dans-nunta

VA DUCEM ACOLO UNDE DORITI

 

Dans Pentru Nunta va pune la dispozitie, experienta acumulata si profesionalismul de care da dovada, pentru a va invata sa dansati corect Dansul Mirilor si alte dansuri standard ca: vals lent, vals vienez, tango, slow fox, quick-step, dansuri latino-americane precum: samba, cha-cha, rumba, jive, paso doble sau dansuri de club: salsa, bachata, merengue, totul pentru a veni in intampinarea momentelor importante din viata voastra.

Casatoria reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi din viata unui cuplu tocmai pentru ca stabileste legatura suprema intre ratiune si sentimente de unde rezulta dovada unei iubiri mature si absolute.

Pasul cel mai important a fost facut, o sa va casatoriti!

Avansati, stiti data nuntii , v-ati programat la Casa de Casatorii, ati ales si locatia, decorul, stiti si meniurile de la restaurant sau cum o sa arate tortul , ati cumparat rochia, verighetele, il cunoasteti si pe preot deja, ati urmat totul conform scenariului.

Acum grijile voastre se indreapta spre o alta sfera si anume dansul de deschidere al nuntii: “Valsul Mirilor”. Nu ati dansat nicodata sau daca ati dansat putin probabil ca acel dans sa fi fost vals. Emotiile cresc si transforma grijile in problema.

Ce puteti face?

Totul este foarte simplu, aici intervenim noi! Daca pentru voi problema o reprezinta Valsul Mirilor atunci Dans Pentru Nunta inseamna rezolvarea. In acest sens, Dans Pentru Nunta, va pune la dispozitie si va propune o oferta larga de servicii si pachete astfel incat stilul vostru sa se reflecte in rezultatul finit.

Instructori de dans, coregrafi cu experienta va vor invata sa dansati corect Valsul Mirilor indiferent daca doriti un dans in stil traditional sau un dans mai putin conventional, personalizat, iesit din tipare. Oricum ar fi, va stam la dispozitie!

Nimic nu e batut in cuie! Dansul puteti sa il alegeti voi sau putem sa vi-l propunem noi. Practic puteti sa dansati si sa va invatam orice dans atat timp cat totul este intr-o deplina armonie cu personalitatea voastra.

Dansatori Profesionisti

Doriti mai mult dinamism la nunta dumneavoastra, atunci va propunem o seara angrenanta prin programul oferit de dansatori profesionisti care si-au castigat titulatura in numeroase concursuri nationale de dans sportiv.

• Dansuri Standard: vals lent, vals vienez, tango, slow fox, quick step

• Dansuri Latino: samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive

• Dansurile cu publicul sunt la alegere intre: vals vienez, tango, salsa, jive (rock’n roll), etc

Instructor dans autorizat

Autorizari

Autorizari

Suntem acreditati de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, recunoscuti in Romania si Uniunea Europeana.

DE CE SA NE ALEGETI

01. Pentru ca avem istoric in dans, nu pentru ca stim matematica

Peste 5750 de ore petrecute in sali de dans unde am instruit peste 1150 de perechi cu peste 400 de melodii abordate in diferite stiluri de dans si totul, in peste 12 ani de activitate.

03. Pentru ca suntem acreditati!

Experienta ne forteaza sa nu facem lucrurile dupa ureche ci sa tratam totul cu profesionalism.
Suntem acreditati de Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, recunoscuti in Romania si Uniunea Europeana.

02. Pentru ca dansul reprezinta un mod de viata

Facem totul din dragoste pentru dans sau explicam tranzitia de la pasiune la profesie prin:
- 15 ani de experienta in dans sportiv
- cu participari la zeci de concursuri de dans sportiv, nationale si internationale
- cu multe medalii si cupe stranse in tot acest timp

04. Pentru ca va garantam

Joomla Extensions