Joi, 14 Februarie 2019 13:07

Targul Ghidul Miresei 22-24 Februarie 2019

Written by

Dans Pentru Nunta impreuna cu partenerii sai Cvartet Anima si Make-up Artist Dia Toma, va invita in perioada 22-24 februarie 2019, la cel mai mare targ de nunti din Romania, Targul Ghidul Miresei, ce se va desfasura sub Cupola Romexpo din Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti! Va asteptam cu drag la standul Cvartet Anima!

Smiley sau cum ar trebui sa arate un artist complet si ce ar trebui sa faca?

Pe la inceputul anilor 2000 component al trupei Simplu, solist vocal si dansator!

In anul 2008 incepe o cariera solo!

Fondeaza o casa de productie de succes in 2009, HaHaHa Production!

Coprezentator al emisiunii “Romanii au talent”si jurat la emisiunea “Vocea Romaniei!”

Actor in seriale TV si cinema!

Distinctii la superlativ: Best Show, Best album, Best song, Best solo artist, Best male artist, Best Pop Artist, Best Producer, Best Website, Best Romanian Act la MTV Music Awards!

Cel mai difuzat cantaret de radio si televiziune!

Multe discuri de aur!

Colaborari cu cei mai importanti artisti din industria muzicala autohtona!

Hituri pe banda!

Asadar, cum ar trebui sa arate un artist complet si ce ar trebui sa faca?

Sugestii Melodii de Dans Pentru Nunta - Nu gresim cand spunem ca valsul lui Smiley, intr-un duet remarcabil cu Feli, este una dintre cele mai folosite melodii de dans pentru nunta in 2018. Dar, nimic nu a fost intentionat, a dat-o din greseala in vals.….

Sugestie Audio Dans Pentru Nunta - Smiley si Feli - Vals

Pentru mai multe sugestii de melodii pentru nunta va sugeram sa vizitati sectiunea Sugestii Dansul Mirilor a site-ului nostru.

Pentru inscrieri la Cursuri de Dans Pentru Nunta va stam la dispozitie la numarul de telefon 0723686413 sau accesand sectiunea Contact a site-ului nostru.

Miercuri, 25 Iulie 2018 19:21

Cursuri de Dans Pentru Nunta - 3 Sud Este - Stele

Written by

Cu un istoric impresionant de peste doua secole de activitate, cu peste opt sute de mii de albume vandute, cu zeci de hituri lansate care au reprezentat baza si un rol important in evolutia muzicii in Romania, cu numeroase premii si recorduri pentru piata muzicala romaneasca, cu sute de concerte in tara si in strainatate, aparitii radio si TV, cei trei baieti din cea mai veche trupa romaneasca, supranumiti si “Regii muzicii dance” reusesc la peste doua secole de existenta sa mentina totul neschimbat in ierarhia muzicii autohtone si evident in inimile noastre. O fi ceva normal ca succesul sa ramana nealterat timp de peste 20 de ani? Sau Regii au gasit formula alchimica a succesului?

Oricum ar fi acest intro nu are rol de ghicitoare ci de raspuns evident, asadar Dans Pentru Nunta prin sectiunea Sugestii Melodii de Dans Pentru Nunta va trimite printre "stele", bineinteles in pasi de vals! Vinovati pentru propulsie, clar, 3 Sud-Est!

Sugestie - Melodii de Dans Pentru Nunta - 3 Sud Est - Stele

Pentru mai multe sugestii de melodii pentru nunta va sugeram sa vizitati sectiunea Sugestii Dansul Mirilor a site-ului nostru.

Pentru inscrieri la Cursuri de Dans Pentru Nunta va stam la dispozitie la numarul de telefon 0723686413 sau accesand sectiunea Contact a site-ului nostru.

In peste 13 ani de activitate Dans Pentru Nunta a adunat o lista impresionanta de melodii care au reprezentat alegerea cursantilor nostri pentru Dansul Mirilor. Fie ca e vorba de muzica clasica, evergreen-uri sau muzica contemporana, Dans Pentru Nunta reuseste sa impleteasca trecutul cu prezentul si astfel sa va ofere solutia potrivita pentru dansul de deschidere al nuntii voastre. Totul coroborat cu o coregrafie individuala, special creata pe tiparul fiecarei perechi, face ca totul sa para pe cat de usor pe atat de original!

Pentru mai multe sugestii de melodii pentru nunta va sugeram sa vizitati sectiunea Sugestii Dansul Mirilor a site-ului nostru.

Astazi, Dans Pentru Nunta, va propune una dintre cele mai folosite melodii pentru dansul de deschidere a nuntii. Probabil intrat in categoria evergreen, Chayanne, veritabil portorican, apeleaza la sensibilitatea sangelui latin si ne anunta ca este timpul pentru ...Vals!

Sugestie Audio Dans Pentru Nunta - Chayanne - Tiempo De Vals

Duminică, 18 Februarie 2018 07:26

Targul Ghidul Miresei 23-25 Februarie 2018

Written by

Cvartet Anima impreuna cu partenerii sai Dans Pentru Nunta si Make-up Artist Dia Toma, va invita in perioada 23-25 februarie 2018, la cel mai mare targ de nunti din Romania, Targul Ghidul Miresei, ce se va desfasura sub Cupola Romexpo din Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti! Va asteptam cu drag la standul Cvartet Anima!

Joomla Extensions