Salsa

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Salsa reprezinta un stil de muzica si dans ce isi are originile in America de Sud si Insulele Caraibe (ex. Bermuda, Bahamas, Cuba, Haiti, Republica Dominicana, Jamaica, Puerto Rico, etc), dar care s-a dezvoltat in toata lumea in diferite variante ce au dus la creeare unor stiluri de salsa. Este cea mai populara variatie a unui dans latino si dezvoltarea sa intr-un fenomen international a luat prin surprindere lumea intreaga!

A devenit mai mult decat un mod de a petrece timpul, este un stil pasional de viata pentru mii de persoane din toata lumea prin festivalurile de salsa nationale si internationale.

Tehnic, se dansează în 8 timpi, însă practic se calcă doar 6 paşi, 2 fiind pauze. Se poate dansa fără partener, însă de obicei se dansează în cuplu, bărbatul fiind cel care conduce şi dirijează mişcările femeii. Mişcările picioarelor (paşilor) sunt lente în comparaţie cu mişcările braţelor, care trimit în permaneţă diferite semnale partenerei: semnal de piruetă pe stânga, pe dreapta, etc.

Invata sa dansezi Salsa cu Dans Pentru Nunta! Va stam la dispozitie la numarul de telefon 0723.686.413 sau completand formularul din sectiunea CONTACT a site-ului Dans Pentru Nunta!

Pentru demo apasa "Play"!

Joomla Extensions